søndag den 17. marts 2013

Te tid - altid te tid

Billedet her har jeg fundet på pinecone stew´s blog.
 
 
Jeg er fanatisk te drikker... jeg bryder hader kaffe - og som lyvogtredive årig, så er løbet nok kørt med at "lære at drikke kaffe når jeg bliver voksen". Duften derimod er vidunderlig, så jeg sætter stor pris på når jeg er et sted hvor der bliver brygget "rigtig" kaffe (kæresten er på kedelige Nescafe!).
 
Nå men afhængigheden slipper jeg da ikke for. Jeg har det på fuldstændig samme måde som kaffedrikkere når det gælder min morgen-te. Guds nåde hvis jeg ikke får den.... :o(


Min hverdags te og absolut favorit te er den Kinesiske forårs te -  en mild kinesisk te (Earl gray) blandet med rosenknopper og tilsat velduftende -og smagende bergamotte. Smagen er sødlig og let krydret.
 
I sommers købte jeg smukke og velduftende (økologiske) roser ud til min have, det var meningen at kronbladene skulle tørres og bruges i min Earl gray, men jeg nænnede ikke at plukke af den. Se hvor smuk den er: billede 1 på et tidligere indlæg.
 
 
I stedet tog jeg på stranden med drengene og plukkede løs af de vilde hybenroser. Fyldte hele vores udestue med rosenblade til tørre i trådkurve - kan slet ikke beskrive hvor godt der duftede derude hmmm... :O)) Jeg lavede også rosensaft - og det kan så IKKE anbefales, ikke engang blandet med yndlings alkoholen Asti!!! :o) Meeen jeg er slet ikke færdig med at eksperimentere med roser!
 
Kh Jannie - der glæder sig til at komme i haven og dyrke "ting og sager" jeg kan lave te af!

3 kommentarer:

 1. Hei snupp! Jeg forbinder Danmark med kvedete! Det kunne man i mange år ikke oppdrive hvor jeg bor, så det var så eksotisk at...
  Nevnte jeg min forelskelse i dine Happylights? Jeg elsker den blå/grønne fargen, jeg har dilla på den nå, så den sniker seg inn både hist og her.. Jeg må absolutt få tak i sånne!
  Ønsker deg en god ukestart,
  klem, M

  SvarSlet
 2. Hej M.

  Kvæde te er også dejlig... men ligger alligevel længere nede på min foretrukne liste :o)

  Ang. Happy lights kan de aldeles anbefales... de hygger MAX! :o)
  Jeg har jo købt mine "glade kugler" hos www.luxoliving.dk men tænker at der er forhandlere i Norge. :o)god jagt på Happy lights og god uge til dig også.

  Kh jannie

  SvarSlet

Klik her for at lægge en kommentar :o)