torsdag den 11. december 2014

Julegave-ønske #2

Jeg har altid været fascineret af kvinder der tør!
 Tør at være anderledes, være sig selv, at stå ved sig selv, gå imod strømmen, tro på sig selv m.m.

En kvinde der ikke har ladet sig begrænse, og som har drevet det vidt, er forretnings-kvinden  Ilse Jacobsen. En meget inspirerende kvinde synes jeg!

De fleste, kender hende nok for gummistøvler og regnfrakker, men faktisk var det klipklapper og saronger der startede eventyret.
Ilse Jacobsens imperium omfatter også dametøj, sko, blomsterbutikker, spa og skønheds produkter, samt hendes relativt nyåbnede luksus spa i Hornbæk, der hedder Kurbadet... by Ilse Jacobsen!


-og det er så her vi kommer til... ta da daaa...

Julegave-ønske #2

Anti-stress massage  - 75 min. - 975 kr.

Der startes med en detox peeling af kroppen, hvorefter der masseres med ruller, som har afrundede toppe og er glatte og behagelige. Rullerne er fyldt med mineraler som skaber en dejlig varme ved den dybe og effektive massage som udføres efter dit specifikke behov. Der bruges olie fra fyrenåle eller birketræ efter eget valg. Der sluttes af  med en dejlig ansigts- og hovedbundsmassage. Dette er en total anti-stress behandling.


Hmmm.... Lyder det ikke fantastisk? 

Smil, det klæder dig
Kh Jannie

2 kommentarer:

  1. Åh ja, det er en fantastisk gaveidé - hvor må det være skønt at prøve.
    Jeg er også fascineret af Ilse Jacobsen, en kvinde der virkelig tør!

    SvarSlet
  2. ja, jeg må indrømme at hvis jeg havde pengene, så lå jeg på briksen en gang om ugen! :) Nu vil jeg så istedet, henkastet nævne Kurbadet og Ilse Jacobsen i hver anden sætning, når jeg taler med kæresten... -og så krydse fingre ;))) måske fanger han den... måske ikke... ;))))

    Kh Jannie

    SvarSlet

Klik her for at lægge en kommentar :o)