onsdag den 25. december 2013

Jeg er tilbage på bloggen... med endnu et lag til collagen!

Nå, nu kunne jeg alligevel ikke holde mig væk længere.
Jeg har savnet jer og bloggen og har selvfølgelig fulgt lidt med på sidelinjen... i det skjulte ;o)

Jeg har de sidste par dage brugt en del tid på at rekonstruere de indlæg hvorfra mine billeder var forsvundet - (en af årsagerne til at jeg lagde bloggen på hylden i april 2013). Jeg har desværre måtte slette nogle af indlæggene da de uden billederne ikke gav mening, -men det er bare ærgerligt Sonny Boy... jeg må videre! :o)
 
Jeg har i den tid jeg har været væk, desværre været ramt alvorligt af stress. (den anden årsag til at jeg lagde bloggen på hylden).
stress,- og vejen tilbage til et "normalt" liv uden de ubehageligheder der følger med stress, vil naturligvis blive en del af mine fremtidige indlæg - på den positive måde... man kan sige at der bliver tilføjet et ekstra "lag" på Egedia´s Collage.
 
  
 
 Jeg er så småt begyndt at se land på den anden side.... (Jubiii) og vil her på Bloggen forsøge at skabe et positivt frirum for mig -og dig, i en ellers stresset hverdag.
Det vil jeg gøre med gode positive råd, links og henvisninger, samt personlige historier og observationer og andre finurlige og relevante ting jeg støder på i min hverdag.

Min altdominerende interesse/passion er boligindretning og interiørdesign, og det vil mine indlæg fortsat bære præg af.

Jeg vil også bruge tid på at huske "os" på at det trods alt er vores egen forbandede pligt at fylde vores liv med lykke og glæde. Hvis du også kan glemme det, så følg med mig ;o) så vil jeg prøve at friste dig til at forsøde din egen tilværelse.

Jeg er blevet ekstra opmærksom på at omgås med søde, positive, sjove, romantiske, smukke og lækre ting, historier, mennesker og produkter til at pirre sanserne positivt. Det være sig til personlig pleje, til hjemmet, til smagsløgene, samt til forkælelse af krop og sjæl.
De effekter vil jeg jagte og dele med dig og ikke mindst give gode råd om at skabe stemning og frirum hjemme hos dig selv.

Men en stresset hjerne, er en krøllet hjerne, så man må ikke forvente en kronologisk orden i indlæggene. 

Jeg er glad for at være tilbage

Smil, det klæder dig!
Kh jannie

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Klik her for at lægge en kommentar :o)