fredag den 26. september 2014

Selfness inspiration!

Selfness er wellness,- udført af dig selv, til dig selv, ved dig selv. ;-)
På dansk kan man måske oversætte det til "gør-det-selv-wellness" eller "selv-forkælelse for krop og sjæl", men det lyder ikke lige så  godt og enkelt som Selfness. 

Billedet er lånt fra Ellis House som er et hyggeligt udlejnings "sommerhus" på landet i Australien. 


Er det ligesom for mig, alt for lang tid siden, at du sidst havde Selfness timer for dig selv? Så skulle du måske begynde at planlægge den nu. Måske kan du allerede her i denne weekend? 

----------O----------

Det gælder om at skabe rolige omgivelser omkring sig,- så ud af huset med mand og børn ;-)

Sæt lidt spa musik på, tænd et eller flere stearinlys og en duftlampe med æteriske olier. Lad duften sprede sig i rummet. lav dig et glas koldt vand med citron og sluk for din mobiltelefon. 

Start i badet med at skylle og scrubbe din krop blidt, med en god badebørste over hele kroppen. Vask dit hår og dit ansigt. Nu er du klar...
Fyld badekarret med dejlig varmt vand,- påfør imens en hud-relevant ansigtsmaske. 

Hop så op i badekarret med dejlig varmt vand Ahhhh.... Vask dig med en dejlig body-olie - du bliver blød som en barnenumse ;-) Der findes mange dejlige dufte til olier, bl.a. nogle der virker beroligende med rosmarin, kamille, lavendel eller rose - de er rigtig gode mod stress og uro. Husk at alle produkter skal være med naturlige æteriske olier for at have en effekt. 

Mens du nu ligger der i badekarret og nyder det, så prøv at trække vejret dybt dybt ned i det nederste af maven - stor som en ballon - 3 gange... træk vejret ind gennem næsen og ud gennem munden. 

enjoy.. :-)

Hvis du er lidt mere ambitiøs og har lidt mere tid, kan du finde opskrifter på produkter du selv kan lave Her.

Smil, det klæder dig
Kh Jannie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Klik her for at lægge en kommentar :o)