søndag den 23. november 2014

Julegave-ønske #1

Idag blev jeg for første gang i år, overmandet af julestemning. Så meget at jeg har købt et kalenderlys, 3 lyserøde Hyacinter (æælsker duften) og de første 5 kalendergaver til drengebarnet. Så nu er det vist også på tide at jeg får taget hul på min egen julegave-ønskeliste :)Julegave-ønske #1 

Bogen fra Fadl´s forlag, Din sundhed, giver tips og gode råd om et godt kvindeliv i balance - uden  løftede pegefingre....og hvem vil dog ikke have det?Forordet er skrevet af hele danmarks læge, Peter Qvortrup Geisling og netop forordet er én af hoved årsagerne til at jeg  læse denne bog... lige vand på min mølle.... 

her er et lille udpluk:

”Mange danskeres liv er ude af balance”. ”Tidens opskruede tempo, effektivisering på arbejdspladserne og jagten på det perfekte privatliv gør os syge. Det normale liv gør os syge, kan man sige. Så det er tid til eftertanke. Tid til, at vi giver vores liv et serviceeftersyn. For er den kurs du har valgt nu også den rigtige? Er du kaptajn på egen skude? Og er det dine egne drømme, du udlever?”

Bogen indeholder også bidrag fra nogle af de bedste eksperter inden for sundhed og velvære: 

Kim Bartholdy skriver om immunforsvaret

Thomas Milsted om stress og trivsel

Louise Luxhøi skriver om mental sundhed

Birgitte Nymann om træning og glæden ved motion

 Henning Daverne skriver om meditation og videnskab

 Joan Ørting skriver om parforhold og om seksuel sundhed

Stinne Glasdam, skriver om at ældes gennem livet

Mikael Rasmussens giver gode råd til, hvordan du optimerer din søvn 

Bogen kan bruges som leksikon, hvor man på en let og overskuelig måde, kan slå op på et relevant emne og finde gode råd og tips til at leve et skønnere og sundere kvindeliv. En all-around sundhedsguide med håndgribelige redskaber til at indføre nye hverdagsrutiner.  

Bogen koster normalt 349,95 kr. men lige nu kan du købe bogen hos Saxo og spare 15%. Så kommer den til at koste 297,46 kr. - det er da også værd at tage med :)


Smil, det klæder dig
Kh Jannie

2 kommentarer:

  1. Hvor var det spændende - tak fordi du fortæller om denne perle af en bog! Den må jeg læse. Kh

    SvarSlet
  2. Velbekomme :) er selv vildt begejstret. Bliver jo nødt til at købe den selv, hvis jeg ikke får den i julegave :))) Håber at den kan indfri mine forventninger!
    God søndag Madame
    kh Jannie

    SvarSlet

Klik her for at lægge en kommentar :o)