søndag den 1. februar 2015

Sauna-gus - hot og godt!

Jeg havde ønsket mig en eller anden form for Spa oplevelse hos Kurbadet - Ilse Jacobsen i julegave. Det fik jeg så IKKE.... (men jeg fik så mange andre dejlige gaver - så jeg er bestemt ikke utilfreds!). 
i Men i Spa, det ville jeg, så jeg tog en veninde på nakken og drog i går, til Ilse Jacobsens Hornbæk, og deltog i en Veninde-gus! -Min egen stress á julegave til mig selv!


Gusen blev udført af Gus-mester Elisabeth, (som har fået en 4. plads i DM i klassisk gus i 2012). Det var selvfølgelig en meget varm oplevelse, men også skønt at være så intenst indhyllet af skønne dufte. Jeg måtte dog kapitulere allerede 5 min inde i forløbet - jeg havde ikke fået nok væske inden, så jeg blev lidt svimmel. Og så havde jeg fået sat mig på øverste hylde hvor der var aller varmest. Efter at have drukket 1/2 L. vand, var jeg klar igen, og gennemførte resten af seancen med stor nydelse - dog på nederste hylde. 

Her er beskrivelsen af Gus seancen i Kurbadet: 

-------0-------

I hver Saunagus, udføres 3 sessioner af 10 min. varighed. Mellem hver session er der pause på 10 min., hvor du køler kroppen af og drikker vand.

Hver Saunagus-session består af en speciel komposition af 3-8 særligt udvalgte æteriske olier. Disse æteriske olier “spiller” sammen og danner synergi.

Aromaterapi-Saunagus giver øget velbefindende, en afslappet krop og mere energi. Og fordi der i KURBADETS saunagus kun anvendes 100% ægte rene æteriske olier afhjælpes stress, hovedpine, led- og muskelsmerter, mavebesvær, hudproblemer og søvnløshed mm. Samtidigt, når immunforsvaret boostes, kan forkølelse holdes væk. Saunagus er sygdomsforebyggende, fordi de æteriske olier og gusen påvirker hele kroppen på én gang. Olierne er bakteriehæmmende og sammen med varmen er de medvirkende til, at vi skiller os af med affaldsstoffer og andre belastende tilstande i kroppen.

--------0-------

Vi nåede også at være i det opvarmede udendørsbassin, det indendørs bassin (begge bassiner med mulighed for bobler) samt dampbadet. 

Der var frisk frugt, nødder og tørrede frugter, smooties, og koldt vand ad libitum... uhmmm.... og så blev der udleveret prøver på en abrikos ansigts-skrub. Joh... kønne var vi! 
Yderligere var personalerne super søde, og der var en dejlig afslappet stemning.

Alt i alt 3 dejlige timer.... jeg er super blød på hele kroppen, og så har jeg sovet fantastisk i nat!
Jeg er allerede parat til at bestille næste seance - jeg har hang til "alt-for-store" badekåber og tøfler!

Smil, det klæder dig
Kh Jannie

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det dog skønt, Jannie! Tak for anbefalingen - det er også lige noget for mig. Kh

    SvarSlet
  2. Det var virkelig hyggeligt! Frokosten så også ret lækker ud... den skal jeg prøve næste gang!
    God søndag :)
    Kh jannie

    SvarSlet

Klik her for at lægge en kommentar :o)