fredag den 3. januar 2014

Forelsket i Peter Mygind...´s mission!

Lidt forelsket er jeg nok blevet.... i charmerende Mygind og hans  mission :o)

Jeg hørte tilfældigt et underholdningsprogram i radioen i starten af december - Det var Cafe Hack på P4 en søndag formiddag hvori Peter Mygind -og senere min allerbedste-ste "havehelt" Claus Dalby var gæster.

Jeg blev så fanget af Peters super gode og smittende humør og hans absolutte ærlighed... at jeg blev siddende i bilen længe efter at have nået min destination for at høre programmet færdigt!
Da jeg endelig kom ud af bilen på vej mod julegaveindkøb, stilede jeg direkte mod boghandleren for at købe en julegave.... til mig selv :o) Myginds mission - der findes ikke onde mennesker.

Du kan købe den online hos Saxo.com til kr. 299,00 - den er pengene værd!

Peter fortæller om sin opvækst og om sit 5 år lange ophold på en kostskole i Schweiz, overfaldende på sin dengang 14 årige søn, sit arbejde omkring mobning og tv programmerne Myginds Mission, hans tanker om forældreskab og om at skabe kærlighed, fællesskab og socialt ansvar i forskellige sammenhænge, og om behovet for en skrigepude og meget mere.
Bogen er let læselig og meget smittende - den sætter gode tanker og personlige processer i gang!
 
Hvis du har lyst til at høre udsendelsen fra Cafe Hack, kan du klikke på det her link: Cafe Hack på P4 med Peter Mygind og Claus Dalby - hele udsendelsen er på knap 2 timer, men det er også med interviewet med Claus Dalby, som jeg så absolut ikke synes at du bør gå glip af, samt musikpauser - Giv dig selv en pause, lav en god kop "varmt" og sæt dig godt til rette i sofaen... men du bliver nok 299 kr. fattigere, for du bliver nok nødt til at købe bogen bagefter :o)

Smil, det klæder dig!
Kh Jannie
 

2 kommentarer:

 1. Jeg så udsendelserne om mobning i fjernsynet, egentlig havde jeg besluttet at vælge dem fra på grund af Myggins evindelige "fjolleri" men jeg må give ham alle de stjerner der nu kan gives, for da jeg havde set udsendelserne, havde jeg stor respekt for hans måde at tage tingene seriøs på og hans evne til at lukke op for både elever og lærer, så jeg forstår godt at du er betaget af bogen.
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva, jeg fik aldrig set andet end brudstykker af udsendelserne.. men det kan da være at jeg skal finde dem på nettet!
   Jeg har også altid synes at han har været lige i overkanten fjollet, men han er jo også blevet ældre... ;o) det virker som om at han hviler lidt mere i sig selv nu.
   Kh Jannie

   Slet

Klik her for at lægge en kommentar :o)